HACCP Tanácsadás
Teljeskörű HACCP szolgáltatást nyújtunk vendéglátoknak, büféknek és élelmiszeripari vállalkozásoknak a felméréstől, a HACCP kézikönyv elkészítésén át a rendszeres autitig és megfelelő tisztítószerek ajánlásáig.
Mi az a HACCP?
A HACCP egy angol mozaikszó: Hazard Analysis and Critical Control Points (veszélyelemzés és kritikus ellenőrzőpontok). A HACCP-rendszer célja az élelmiszer-biztonság elérése, amely önmagában vagy a teljeskörű minőségbiztosítási rendszer részeként is alkalmazható. Ezt Magyarországon hatóságilag ellenőrzik, és kötelező minden élelmiszeres vállalkozásnak.
Kinek kötelező a HACCP?
Minden élelmiszeres vállalkozásnak, azaz:
- Vendéglátóknak
- Büfészolgáltatóknak
- Közétkeztetőknek
- Élelmiszer feldolgozóknak
- Élelmiszeripari üzemeknek
- Élelmiszer nagykereskedelemnek
- Élelmiszer kiskereskereskedelemnek
Mikor van szükség egy élelmiszeres vállalkozás életében HACCP tanácsadásra?
HACCP kézikönyv elkészítésére kötelezett az élelmiszeres vállalkozás. Ezt naprakészen és pontosan kell vezetni a teljes folyamatról, azaz beszerzésről, munkaeszközökről és munkaterületről, munkaerőről, műveletekről és a megőrzésről is.
- Új üzlet nyitásakor
- Új technológia bevezetésekor
- Új termék fejlesztésekor
- Az egység kialakításakor
Miben tudjuk támogatni HACCP köteles vállalkozását?
Szakmai tanácsadás
A tervezési, kivitelezési szakaszban szakmai segítséget nyújtunk, amelyek mentén biztonsággal alakítható ki egy újonnan létesített egység, konyha.
HACCP kézikönyv elkészítése
A személyes konzultációt és a helyszíni felmérést követően elkészítjük az egységre szabott, specifikus kézikönyvet a szolgáltatásnak és tevékenységnek megfelelően.
Időszakos felülvizsgálat audit
A HACCP rendszerek idővel elavulnak ezért negyedéves, féléves rendszerességgel szükséges felülvizsgálni, megújítani annak érdekében, hogy aktuális maradjon, és a legfrissebb előírásoknak is megfeleljen.
Folyamatos támogatás
Az Ön igénye alapján lehetőség van az üzlet rendszeres, személyes ellenőrzésére, ahol javaslatokkal látjuk el ügyfeleinket annak érdekében, hogy a HACCP rendszernek és a jogszabályoknak megfelelő legyen a munkavégzés és az üzemelés
Oktatás
A kidolgozott HACCP rendszernek megfelelően higiéniai oktatást tartunk az egység munkavállalói részére, így a megfelelő tudás birtokában a dolgozók magabiztosan tudják betartani a kapcsolódó jogszabályokat, előírásokat.
Dokumentáció
A HACCP rendszer üzemeltetésével kapcsolatos adminisztrációt segítjük, űrlapok, falitáblák, biztonsági adatlapok biztosításával.
Tisztítószerek biztosítása
Cégünk a Diversey kiemelt viszonteladója, a HoReCa szegmens számára teljes termék szortimenttel rendelkezünk.
Árainkat egyedileg alakítjuk ki az egység tevékeny-ségének, méretének, létszámának függvényében.
Ajánlatot kérne?
Kérdése van?
-
+36 30 476 6851
-
+36 30 491 5454
-
[email protected]
-
www.higlershop.hu