0
Kosár tartalma HACCP
Egy vállalkozás életében HACCP tanácsadóra az alábbi esetekben van szükség:
- új üzlet nyitásakor
- új technológia bevezetésekor
- új termék fejlesztésekor
- az egység átalakításakor
Szakmai tanácsadás
A tervezési, kivitelezési szakaszban szakmai segítséget nyújtunk amelyek mentén biztonsággal alakítható ki egy újonnan létesített egység, konyha.
HACCP kézikönyv elkészítése
A személyes konzultációt és a helyszíni felmérést követően elkészítjük az egységre szabott, specifikus kézikönyvet a szolgáltatásnak és tevékenységnek megfelelően.
Időszakos felülvizsgálat, audit
A HACCP rendszerek idővel elavulnak ezért negyedéves, féléves rendszerességgel szükséges felülvizsgálni, megújítani annak érdekében, hogy aktuális maradjon, és a legfrissebb előírásoknak is megfeleljen.
Folyamatos támogatás
A vevő igénye alapján lehetőség van az üzlet rendszeres, személyes ellenőrzésére, ahol javaslatokkal látjuk el ügyfeleinket annak érdekében, hogy a HACCP rendszernek és a jogszabályoknak megfelelő legyen a munkavégzés és az üzemelés.
Oktatás
A kidolgozott HACCP rendszernek megfelelően higiéniai oktatást tartunk az egység munkavállalói részére, így a megfelelő tudás bitokában a dolgozó magabiztosan tudja betartani a kacsolódó jogszabályokat, előírásokat.
Dokumentáció
A HACCP rendszer üzemeltetésével kapcsolatos adminisztráció segítése, űrlapok, falitáblák, biztonsági adatlapok biztosítása.
Tisztítószerek
Cégünk a Diversey kiemelt viszonteladója, a HoReCa szegmens számára teljes termék szortimenttel rendelkezünk.
Árainkat egyedileg alakítjuk ki az egység tevékenységének, méretének, létszámának függvényében.
Ajánlatért kérem keressen az elérhetőségem egyikén!
Árainkat egyedileg alakítjuk ki az egység tevékenységének, méretének, létszámának függvényében.
Ajánlatért kérem keressen az elérhetőségem egyikén!