HACCP

Egy vállalkozás életében HACCP tanácsadóra az alábbi esetekben van szükség:
  • új üzlet nyitásakor
  • új technológia bevezetésekor
  • új termék fejlesztésekor
  • az egység átalakításakor
 
  
Szakmai tanácsadás
A tervezési, kivitelezési szakaszban szakmai segítséget nyújtunk amelyek mentén biztonsággal alakítható ki egy újonnan létesített egység, konyha.
 
HACCP kézikönyv elkészítése
A személyes konzultációt és a helyszíni felmérést követően elkészítjük az egységre szabott, specifikus kézikönyvet a szolgáltatásnak és tevékenységnek megfelelően.
 
Időszakos felülvizsgálat, audit
A HACCP rendszerek idővel elavulnak ezért negyedéves, féléves rendszerességgel szükséges felülvizsgálni, megújítani annak érdekében, hogy aktuális maradjon, és a legfrissebb előírásoknak is megfeleljen.
 
Folyamatos támogatás
A vevő igénye alapján lehetőség van az üzlet rendszeres, személyes ellenőrzésére, ahol javaslatokkal látjuk el ügyfeleinket annak érdekében, hogy a HACCP rendszernek és a jogszabályoknak megfelelő legyen a munkavégzés és az üzemelés.
 
Oktatás
A kidolgozott HACCP rendszernek megfelelően higiéniai oktatást tartunk az egység munkavállalói részére, így a megfelelő tudás bitokában a dolgozó magabiztosan tudja betartani a kacsolódó jogszabályokat, előírásokat.
 
Dokumentáció
A HACCP rendszer üzemeltetésével kapcsolatos adminisztráció segítése, űrlapok, falitáblák, biztonsági adatlapok biztosítása.
 
Tisztítószerek
Cégünk a Diversey kiemelt viszonteladója, a HoReCa szegmens számára teljes termék szortimenttel rendelkezünk.
 
 
 Árainkat egyedileg alakítjuk ki az egység tevékenységének, méretének, létszámának függvényében.
Ajánlatért kérem keressen az elérhetőségem egyikén!
 
 
Bővebb Információk:
Pintér Gergely
+36-70/309-2504
pinter[kukac]higlershop[pont]hu